Linda, Sebastian och Cindy

Linda Sjöström, Sebastian Stenberg och Cindy, 1 år

Linda Sjöström, Sebastian Stenberg och Cindy, 1 år

De har sina rötter i Sävar och Nordmaling, och bodde på Teg fram till 2009. De letade hus länge, och överallt, när det stora gula huset i Tväråbäck dök upp. Priset var rätt, och det var viktigt att det fanns en skola i byn.

- Vi sökte en liten by med lugn och ro, och det hittade vi här, berättar Linda. Vi får bo på vårt hörn men har ändå nära till grannar och det viktigaste var att vi verkligen kände för huset.

- Det händer ju lite grann i byn, säger Sebastian. Vi har bland annat varit på några av festerna och det har varit superkul.

Han pendlar till jobbet som lastbilschaufför i Umeå, och när Linda börjar jobba, också som lastbilschaufför, får de dagisplats till Cindy, precis när de vill.

- Det känns så himla skönt, säger de båda.

Copyright © 2012-2024 TVARABACKSBYGDEN.SE

Allt material som kan ses på sidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och ägs av Tväråbäcks Intresseförening, såvida inget annat är angivet.
Inget material på sidan får distribueras, överföras, återanvändas, spridas, modifieras eller användas på annat sätt än för privat bruk utan skriftlig tillåtelse av Tväråbäcks Intresseförening.

Webadministratör: Jim Nordlund
Webmaster: Tommy Dellmar

crossmenu