Bo billigt 30 minuter från stan!

TACK alla ni som kom!!!

Vi är överväldigade, glada och tacksamma över att så många kom! Hoppas några av er hittar ert drömhus. Och till er andra: hittar ni inget nu, kommer det fler. Hoppas ni alla fick en fin dag och kände er välkomna. De som flyttat in hittills är en barnfamilj i Stärkesmark, en barnfamilj i Tväråbäck, en singelperson i Lillsjö och ett par på Järvdal. Summa 7 vuxna och 3 barn. Dessutom lockade kampanjen en familj att köpa sommarstuga i Stärkesmark.

Alla som flyttar till Tväråbäcksbygden är ju vinnare, men särskild tur har de tre nyinflyttade som var först med att skriva kontrakt och får kampanjens priser. Matkassen i ett halvår går till Stärkesmark, flyttbil gratis från Umeå till Tväråbäck, sponsrat av Kalles Bud, och flyttstädning till Lillsjö.
Varmt välkomna alla nya!

Se Powerpointpresentationen.

Ni kan alltid höra av er till någon av oss, om ni vill veta mer:
Ingrid Marklund, 0935-301 50, 070-552 11 00.
Lennart Engström, 0935-300 31, 070-219 51 61.
Desirée Kemi-Wikzén, 070-322 14 58.
tvaraback@gmail.com

Se ett bildspel!

2 barn i förskolan

Vi vill ha fler barn! Vår nybyggda förskola har plats för fler barn. Det har skolan, från förskoleklass till årskurs sex, också. Med naturen inpå knuten får barnen en lugn, fin miljö med små barngrupper där alla blir sedda. I den lilla byskolan känner alla varandra och alla kan leka med alla.

Att bo på landet är inte detsamma som att bo ödsligt och trist. Tväråbäcksbygden är beviset. Våra byar lever – och vi är rätt bra på att leva om!

Sjö

Väg i Gamla Tväråbäck

Work after work

Work After work: Här sitter vi och klistrar och viker den broschyr som ska snart kommer i 8 000 familjers brevlådor.

Broschyren "Bo billigt 30 minuter från stan"

Så här ser broschyren ut. Vi är särskilt nöjda med färgerna! Nu ska väl ingen tro att det är tramsig reklam, och kasta den osedd i pappersinsamlingen?

Bo billigt i Tväråbäck!

Här har du några räkneexempel!

Läs om kampanjen 1997.

Följ oss:
facebook.se/bo billigt 30 minuter från Umeå

twitter.com/tvaraback

Copyright © 2012-2024 TVARABACKSBYGDEN.SE

Allt material som kan ses på sidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och ägs av Tväråbäcks Intresseförening, såvida inget annat är angivet.
Inget material på sidan får distribueras, överföras, återanvändas, spridas, modifieras eller användas på annat sätt än för privat bruk utan skriftlig tillåtelse av Tväråbäcks Intresseförening.

Webadministratör: Jim Nordlund
Webmaster: Tommy Dellmar

crossmenu