TIK, Tväråbäcks Idrottsklubb 2022

Tväråbäcks Idrottsklubb, flitig användare av lokalen för sina aktiviteter.

MEDLEMSAVGIFT 2022
100 kr för familj
50 kr för enskild

Betala på bankgiro 219-3316. Nyinflyttade bjuds på medlemskap det första året. Det är viktigt att ni som deltar i aktiviteter har betalat medlemsavgiften.

Gymmet – Gymkort 100kr/mån + medlemskap i TIK. Ta kontakt med Linda Stenberg, 070-605 81 38 eller Margareta Martimo Johansson, 070-797 22 85.

Det går att lösa..

Familjekort - De första två i familjen betalar 100kr/person och månad, tredje personen eller fler betalar 50kr/person och månad. Gäller för de som är skrivna på samma adress.
Passa på att använda friskvårdsbidraget från din arbetsplats.

Vi söker alltid efter nya krafter till vår förening, vill Du leda en aktivitet för barn, unga eller vuxna ta kontakt med oss i styrelsen.

Följ oss på Facebook för att inte missa något.

TIK - Styrelse

Copyright © 2012-2024 TVARABACKSBYGDEN.SE

Allt material som kan ses på sidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och ägs av Tväråbäcks Intresseförening och Idrottsförening (TIF & TIK), såvida inget annat är angivet.
Inget material på sidan får distribueras, överföras, återanvändas, spridas, modifieras eller användas på annat sätt än för privat bruk utan skriftlig tillåtelse av Tväråbäcks Intresseförening och Idrottsförening (TIF & TIK).

Webadministratör: Jim Nordlund
Webmaster: Tommy Dellmar

crossmenu